Весільні сукні 2018: фото

Весільні сукні 2018: фото

День весілля можна по праву назвати одним з найбільш важливих в житті будь-якої представниці прекрасної статі. Ще в дитячих мріях ми малюємо собі фасон майбутнього вбрання для свята, представляючи себе в образі прекрасної принцеси, що йде до вівтаря під захоплені погляди гостей. По мірі наближення заповітної дати всі інші турботи відходять на другий план, затмеваемые головною метою – знайти ідеальне весільну сукню.

 

В гонитві за мрією дівчини готові витрачати десятки годин, обходячи салони, гортаючи журнали і розглядаючи фото з сайтів весільної моди. Не дивно, що весільні вбрання є великим сегментом фешн-індустрії, а дизайнери щороку випускають колекції самих неймовірних весільних суконь, вартих того, щоб їх носили казкові принцеси.

Весільні сукні 2018: фото
Остромодная мереживна феєрія від Elie Saab і Zuhair Murad

Демонстрації весільної моди зразка 2018 року показали, що майбутніх наречених чекає неймовірний за красою і різноманітністю сезон. Безумовно, класика весільних суконь все так само в тренді, тому наречені матимуть шанс продемонструвати бездоганний смак, вибравши вбрання в дусі кращих весільних традицій. Однак і для любительок креативного підходу в 2018 році модельєри підібрали багато незвичайних новинок.

 

Дизайнерам на цей раз сподобалися нескінченно жіночні фасони русалка і пишні багатошарові вбрання, які роблять наречену схожою на повітряне хмара. Сміливими трендами нового весільного року вже можна назвати відверті декольте, витончено оголені плечі і спокусливо відкриту спину – всі ці прийоми дозволили модельєрам гармонійно об’єднати невинність вбрання нареченої з нотками сексуальності і відвертості.

 

У колористиці бал править ніжність і невинність. Дизайнери так і не повернули в тренд яскраві тони – стильне весільне плаття передбачає традиційний білий колір. Однак ви можете внести в торжество свіжу нотку, вибравши наряд у м’якому колір айворі, невагомому рожевому, оттеночном персиковому, перлинно-блакитному або відтінку «айс кави». Для того щоб ви не заплуталися у всьому різноманітті весільних суконь 2018 року, давайте детальніше поговоримо про найбільш знакових тренди та їх особливості.

Весільні сукні 2018: фото
Головний маст хев весільного сезону 2018 — шикарне V-подібне декольте

Модні тканини

 

Колекції 2018 року наповнені чуттєвістю і романтизмом, що лише підкреслює використання тонкого мережива, флористичних принтів і струмуючих тканин. На зміну лаконічності минулих років приходить підкреслена яскравість весільного вбрання, прикрашеного хитромудрим декором з хутра і страз, які вишукано виглядають як на шифоні, так і на щільних фактурах. На цей раз модельєри вирішили використовувати у весільній моді важкі атласні тканини, королівську тафту, парчу і чудовий жаккард.

 

Атлас

 

Виблискували перловим блиском поверхню атласу – це полотно, гідне пензля весільного художника. Дизайнери в 2018 році випустили безліч вишуканих весільних суконь, виконаних у цій фактурі. Вибір модельєрів пояснюється досить просто – шовковистий атлас вдало доповнюється надзвичайно цікавими стилістичними ефектами, а його об’ємна структура, пружність і щільність дозволяють втілити в життя найсміливіші і фантазійні задумки гуру фешн-індустрії.

Весільні сукні 2018: фото
Вишукані сукні-русалки з атласу від Sachin & Babi і Carolina Herrera

Атласні тканини як must have весільної моди зразка 2018 року ыбрали дизайнери модного будинку Carolina Herrera, які представили вбрання в настільки трендовому фасон русалка. Reem Acra і Sachin & Babi одягнули своїх наречених в атласні сукні-бюстьє, ще раз підкресливши, що ця благородна тканина вишукано поєднується з мереживом і неймовірно вишукано драпірується в багатошарові складки. Zuhair Murad представив на цей раз воістину королівський наряд, доповнений хвилясті мереживним шлейфом.

 

Шифон

 

Ще одним фаворитом дизайнерів став легкий шифон. Він як ніяка інша фактура підходить для створення жіночних і романтичних весільних суконь, які надають образу нареченої легкість і неймовірну ніжність. Не дивно, що модельєри використовували для пошиття весільних нарядів практично всі види цієї універсальної фактури.

Весільні сукні 2018: фото
Шифонові сукні від маестро моди — Oscar de la Renta і Inbal Dror

На подіумах можна побачити сукні з дорогого шовкового шифону з гладкою перламутровою текстурою і вбрання з нейлонового шифону, який дозволяє створити об’ємні, але одночасно невагомі хвилі зі складними драпіровками на спідницях. Так, Elie Saab і Zuhair Murad продемонстрували, наскільки прекрасні шифонові хвилі в поєднанні з витонченою вишивкою на подолі сукні. Підкреслити красу вбрання покликана і шифонова фата, малюнок якої точнісінько збігається з декором сукні.

 

Inbal Dror, Monique Lhuillier і Reem Acra витончено комбінують хвилі шифоновою піни спідниць з напівпрозорим мереживним верхом, а Oscar de la Renta доводить, що дорогий шифон абсолютно не потребує доповнення, дозволивши собі лише легкий декор у вигляді ніжної флористичної вишивки на нижній частині подолу пишного плаття.

 

Щільні фактури

 

На противагу тренду на струмливі тканини дизайнери звели в тренд щільні фактури, які роблять наряд нескінченно елегантним. На відміну від ніжних, але кілька легковажних шифонових суконь, ці сукні відрізняє підкреслена лаконічність крою і строгий декор, який не відволікає увагу від розкішної фактури, гідною самої королеви. Серед популярних тканин можна згадати матову парчу, тафту і міцнів.

Весільні сукні 2018: фото
Lela Rose і Vera Wang роблять ставку на щільні важкі тканини

Яскравими представниками цього тренду в новому модному році стала Lela Rose, представила мінімалістичне сукню з гостромодним V-подібним вирізом, і Oscar de la Renta, який віддав перевагу бюстьє класичного силуету. Vera Wang на цей раз вирішила відійти від традиційних підходів і продемонструвала вбрання з екстремальним декольте і контрастним поясом, а весільний бренд Viktor & Rolf показав винятково аристократичні вінчальні наряди, декоровані об’ємними бантами.

 

Модна форма верху

 

У 2018 році корсети залишилися невід’ємним елементом вінчальних нарядів. Але і тут не обійшлося без інновацій! В останніх колекціях не знайшлося місця банального виконання, і на зміну традиційному підходу прийшла стильна новинка у вигляді елегантних суконь-бюстьє.

 

Бюстьє

 

Цей прийом дозволив дизайнерам підкреслити крихкість і витонченість дівочих ключиць, одночасно надаючи нареченим нотку звабливості та незахищеності. На піку популярності ліфи, скроєні по прямій, але їх тіснять моделі з ніжним вирізом у вигляді сердечка. Основним стилістичним рішенням стали сукні фасону ретро і неовинтаж, в яких акцент переходить на талію, а крихкість нареченої підкреслюється пишною спідницею.

Весільні сукні 2018: фото
Топові варіанти бюстьє від дизайнерів Reem Acra і Oscar de la Renta

Деякі модельєри вирішили, що наречена повинна бути схожа на порцелянову статуетку, показавши лаконічні А-силуети з спадаючими драпіровками і відмовившись від ярусів. Даним фасоном віддала перевагу Anne Barge, прикрасила пишне бюстьє актуальною рослинної вишивкою.

 

Наряд лаконічного крою від Carolina Herrera декорований об’ємними складками, акцентують увагу на грудях. Elie Saab вирішив віддати своє серце ніжному квіткового 3D-декору. Oscar de la Renta пропонує вишукане сукні із запахом, що відкриває при ходьбі струнку ніжку нареченої, а Viktor & Rolf представили сукні, рясно прикрашене асиметричними воланами, віддавши данину настільки модного тренду на багатошаровість.

 

Відкриті плечі

 

Приспущенная лінія плечей стала одним з яскравих трендів 2018 року. Дизайнери вирішили, що такий прийом дозволить досягти максимальної виразності весільного плаття, дозовано підкресливши природну жіночу сексуальність. Одяг з відкритими плечима у новому році зазнали певної трансформації – глибокі вирізи човниками і опущені рукави модельєри рясно декорували мереживом, вишивкою і рюшами.

Весільні сукні 2018: фото
Reem Acra і Anne Barge роблять акцент на тендітні жіночі плечі

Так, весільна сукня від Anne Barge виглядає дещо консервативним, але володіє особливим шармом, підкресленим перламутровим блиском тканини і вставками жатого атласу в області грудей. Elie Saab вдало підкреслив жіночний фасон вбрання незвичайною комбінацією фактури і малюнка мережив. Дизайнери Marchesa досягли дивного ефекту глибини за допомогою флористичних мотивів на ніжному кольорі слонової кістки, а Reem Acra підкреслила жіночність сукні загадкової напівпрозорість м’якого мережива.

 

Зав’язки на шиї

 

Деякі весільні бренди вирішили додати в образ нареченої трохи загадковості, максимально прикривши область декольте і задрапувавши наречених в складки розкішних тканин по саму шию. Такий прийом робить акцент на лінії плеча і дозволяє трохи вольності у вигляді розрізів в області грудей і незвичайних вирізів на талії. Стильним прийомом на цей раз стали незвичайні зав’язки, які притримують наряд в області шиї дівчини.

Весільні сукні 2018: фото
Незвичайні сукні із зав’язкою на шиї від Elie Saab і Temperley London

Прихильниками даного тренду можна назвати Elie Saab показав мінімалістичне плаття в дрібну складочку. Родзинкою образу стала накидка, що перетворила наречену в фантазійну птицю із казки. Модельєр Naeem Khan вибрав в 2018 році лаконічний фасон облягаючого силуету, додавши нотку сексуальності за допомогою округлих вирізів в області талії, а Temperley London, безсумнівно, черпали натхнення у весільній моді 80-х, коли придумували для сучасних наречених романтичне плаття в міді-довжині.

 

Декольте

 

Як же помилялися автори британського Vogue! Не так давно вони высказади думка, що декольте – це пережиток минулого, який покинув світ моди. У 2018 році дизайнери не просто використовують глибокі вирізи, але і звели їх в модний абсолют, зробивши однозначним трендом весільних показів. Розрізи на сукнях досягли екстремальної глибини, дотягнувшись до талії!

 

При цьому діє лише одне правило, яке не можна порушувати: глибоке декольте вимагає V-подібної форми і ні в якому разі не повинно бути широким – кажуть нам Carolina Herrera, Elie Saab, Marchesa і Zuhair Murad. Якщо ж вам до смаку округлі жіночні вирізи, варто обійтися без екстремальної глибини, залишаючи місце неразгаданности і таємниці. Це підтверджують покази Anne Barge, Monique Lhuillier і Temperley London.

Весільні сукні 2018: фото
Глибоке V-подібне декольте від модельєрів Carolina Herrera і Marchesa

До речі, гуру сучасної моди проти зайвої відвертості, яку додає використання пуш-ап. Елітні тканини, розкішний декор і елегантні декольте суконь зразка 2018 року вимагають наявності невеликої і акуратною грудей. Якщо ж вам є чим пишатися, краще вибирати більш закриті моделі весільних нарядів, не допускаючи занадто явної провокації.

 

Модна форма подолу

 

Фантазія дизайнерів не обмежилася вибором фактур і надзвичайною широтою поглядів на фасони верху. У цьому модному сезоні вони вирішили, що настав час для незвичайних комбінацій, запропонувавши нареченим разу кілька різних видів подолу.

 

Русалка

 

Яскравим фаворитом весільної моди 2018 року стало плаття-рік чи русалка. Причому навіть в цьому сегменті у молодят є можливість вибирати з виключно вузьких варіантів, які роблять ходу дівчата максимально привабливою, так і більш вільних суконь із непомітно розширюються донизу спідницями, що складаються з шести або восьми клинів.

Весільні сукні 2018: фото
Сукні «хвіст русалки» в колекціях Temperley London і Inbal Dror

Особливо яскраво цю тенденцію можна простежити в колекціях Anne Barge і Sachin & Babi, лаконічні сукні яких дають відсилання до модного білизняному стилю. Elie Saab, Monique Lhuillier і Zuhair Murad об’єднали фасон-русалку з трендової мереживний фактурою, огорнувши дівчат напівпрозорими хвилями вишуканої тканини, що нагадує мантильї іспанських красунь.

 

Inbal Dror, Reem Acra, Marchesa і Temperley London втілили цей вишуканий фасон шифоні, декорованому вишивкою, мереживними вставками і розсипом страз, а Vera Wang, Carolina Herrera і Viktor & Rolf зупинилися на лаконічних варіантах з використанням атласних і парчевих фактур.

 

Поділ-трапеція

 

Звичні пишні спідниці в 2018 році змінив А-силует і фасони в стилі нью-лук, які характеризуються геометрично вивіреної трапецієподібної спідницею. Модельєри ставлять акцент в область талії, зробивши наречену схожою на витончену фігурку з дорогоцінної порцеляни. Фасон виявився винятково вдалим як для втілення в життя фантазійного декору і використання різноманітних тканин, так і для пошиття лаконічних суконь, які припадуть до душі прихильникам класицизму і консервативність.

Весільні сукні 2018: фото
Геометрично строгий поділ-трапеція від Monique Lhuillier і Reem Acra

Наприклад, Elie Saab вдало комбінує спідницю-трапецію з великим мереживом з вираженим геометричним принтом, Monique Lhuillier і Oscar de la Renta підкреслюють її невеликим шлейфом, Reem Acra втілює у гаптованій парчі і щільною матовою тафти, а Viktor & Rolf вдало комбінує строгість геометричних ліній з асиметрією відрізного подолу.

 

Відкриті ноги

 

У 2018 році представники світових будинків весільної фешн-індустрії вирішили, що навіть самі довгі сукні не повинні приховувати від гостей стрункі ніжки нареченої. На вершину весільного Олімпу увірвалися незвичайні фасони сукні з запахом і фасон «mullet», який на цей раз дизайнери вирішили актуалізувати видовженими шлейфами.

Весільні сукні 2018: фото
Monique Lhuillier і Inbal Dror обрали для своїх суконь фасон маллет

Серед яскравих представників тренда можна згадати Elie Saab з його мереживним пишністю, бренд Inbal Dror, плаття якого обрамляє ніжки нареченої воланами невагомої тканини, Marchesa і Monique Lhuillier, зуміли надати нарядам надзвичайний динамізм, віддавши данину моді багатошаровість.

 

Модний декор

 

Образ нареченої нерозривно пов’язаний з квітами – флердоранжи, букети і бутоньєрки недарма є неодмінними весільними атрибутами. Не дивно, що дизайнери звели флористичну весільну тематику в модний абсолют 2018 року! Саме з неї ми і почнемо огляд модного декору.

 

Флористика

Весільні сукні 2018: фото
Квіткове розмаїття від дизайнерів Zuhair Murad і Viktor & Rolf

Розсипи вишитих квітів, аплікації та орнаменти надають сучасним весільним вбранням надзвичайну грайливість і свіжість. Monique Lhuillier і Zuhair Murad декорували невагоме шифонова поле флористичної вишивкою, а дизайнери Naeem Khan зробили ставку на аплікаційний декор.

Весільні сукні 2018: фото
Naeem Khan і Temperley London додали в свої колекції трохи кольору

Головною ж особливістю 2018 року можна назвати контрастні колірні рішення, як у Temperley London, прикрасили прозору білосніжну тканину яскравими візерунками у вигляді польових та садових квітів.

 

3D-декор

Весільні сукні 2018: фото
Вишуканий об’ємний декор сукні від Elie Saab і Viktor & Rolf

Нові технології дозволяють модельєрам досягти надзвичайної глибини, опуклості та виразності малюнків. Весільні сукні з 3D-ефектом, декоровані об’ємними пелюстками або фактурними горошинами, не залишать байдужою жодну сучасну дівчину! У 2018 році об’ємні елементи можуть прикрашати все плаття нареченої, так і розташовуватися лише на спинці, ліфі або спідниці. Найцікавіші підходи до використання 3D-декору на цей раз продемонстрували Elie Saab, Lela Rose і Viktor & Rolf.

 

Кристали

Весільні сукні 2018: фото
Блискучий декор від гуру весільної моди — Zuhair Murad і Inbal Dror

Виблискуючі стрази, які довгий час залишалися поза моди, різко увірвалися в ряди фаворитів! Ефект від кристалів, нашитих на прозору шифонову тканина, просто головокружителен. Особливо, якщо справа стосується мінімалістичних фасонів, як у Inbal Dror і Zuhair Murad. Крім того, рясне застосування страз на прозорих ліфах дає дизайнерам можливість перевести неприкриту відвертість у розряд таємничо мерехтливої загадковості, що, безумовно, додає очок до чарівності дівчат.

 

Хутро і пір’я

 

До числа стильних декоративних елементів в 2018 році зараховані хутро і пір’я, які у всі часи ототожнювали собою розкіш і багатство. В тренді як хутряна облямівки, яку можна побачити у бренда Naeem Khan, лаконічний весільний наряд якого засвідчує живучість білизняного стилю, так і незвичайний декор з невагомих пір’я, перетворили вбрання від Temperley London в сукню, гідне воістину королівського весілля.

Весільні сукні 2018: фото
Стильна узлісся на весільних вбраннях Temperley London і Naeem Khan

Elie Saab пропонує нареченим, вадебные урочистості яких заплановані на прохолодну пору року, вишуканий спосіб утеплитися! Дизайнер запропонував дівчатам виключно елегантні жіночі зі стриженого хутра з 3D-ефектом у вигляді гостромодному флористики.

 

Мереживо

 

У світ весільної моди поступово повертаються підкреслена розкіш і елегантність образу, що досить просто досягається шляхом максимального використання мережив при пошитті костюмів для весільної церемонії.

 

Мереживне плаття

Весільні сукні 2018: фото
Ультраженственные мереживні сукні Temperley London і Vera Wang

Велика частина дизайнерів вирішила ні в якому разі не обмежувати себе, вибираючи мереживо як елемент декору. Тому в нових колекціях так багато нарядів, повністю виконаних з цією спокусливою фактури. Так, Elie Saab, Monique Lhuillier і Reem Acra одягнули наречених у напівпрозорі мереживні наряди з квітковими мотивами.

 

Inbal Dror пропонує плаття, сріблясті візерунки якого підкреслюють полуобнаженность жіночого тіла, приховуючи його принади від сторонніх поглядів. Така ефектна модель може стати вибором самих розкутих дівчат. Oscar de la Renta робить ставку на цнотливість і невинність, декоруючи лаконічне плаття щільної структури невагомим мереживним верхом.

 

Мереживний ліф

Весільні сукні 2018: фото
Reem Acra і Marchesa обрамили глибоке декольте найтоншим мереживом

Огорнувши моделей хвилями прозорих мережив, дизайнери вирішили, що можна сміливо використовувати гру фактур, яка тільки підкреслить вишуканість цього дорогоцінного матеріалу. Anne Barge, Marchesa, Reem Acra і Sachin & Babi випустили колекції з мереживними ліфами, доповненими пишними лаконічними спідницями із щільного атласу, парчі, тафти і шовку.

 

Мереживне декольте

Весільні сукні 2018: фото
Сексуальна мереживна драпірування декольте від Reem Acra і Zuhair Murad

Для консервативних наречених, які бажають залишатися в тренді, але при цьому не можуть дозволити собі екстремальне декольте, пропонується витончене рішення у вигляді мереживних драпіровок цієї спокусливої зони. Ми не можемо сказати, що цей дизайнерський хід відволікає увагу від сексуальних округлостей. Мабуть, навпаки – тільки притягує увагу до цнотливо прикритим принад. Таке рішення обрали Carolina Herrera, Inbal Dror, Monique Lhuillier, Temperley London і Vera Wang.

 

Поєднання фактур

 

Численні хвилі рюшів і воланів, утворюють яруси на весільних сукнях, вже давно вважаються беззмінним трендом цього модного сегмента. Тим не менш, в 2018 році дизайнерам вдалося привнести в цю тенденцію нотку актуальності.

 

Багатошаровість

Весільні сукні 2018: фото
Ефектні поєднання фактур в колекціях Zuhair Murad і Vera Wang

Каскади спадаючої тканини придбали ще більший об’єм за рахунок використання різних фактур, що додає нарядам динаміку при найменшому русі дівчата. Багатоярусна оздоблення прикрашає елегантні сукні зі шлейфами і сміливо комбінується дизайнерами з ще одним гостромодним трендом – флористичним декором на прозорому мереживі.

 

Найбільш яскравими представниками цього тренда можна вважати Vera Wang, що об’єднала щільну матову фактуру з пінними каскадами невагомого нейлонового шифону, і Zuhair Murad, який гармонійно декорував атласний наряд вишуканим мереживним шлейфом королеви урочистості.

 

Атласний поділ з мереживним верхом

Весільні сукні 2018: фото
Reem Acra і Sachin & Babi сміливо поєднують атлас і повітряне мереживо

Поза моди залишається поєднання ліфа і спідниці, виконаних з різних по щільності матеріалів. Виключно вдалою комбінацією в даному випадку є королівський перламутровий атлас і прозоре мереживо, яке вносить елемент загадковості і сексуальності в класичний вбрання нареченої, — так кажуть нам Reem Acra, Sachin & Babi і Zuhair Murad.

 

Особливості весільних суконь 2018 року

 

Тренд, який в 2018 році став знаковим для сегмента верхнього одягу, поступово проникає у світ весільної моди. Саме з нього ми і почнемо огляд хітів цього весільного сезону!

 

Накидки

Весільні сукні 2018: фото
Oscar de la Renta і Inbal Dror замінили фату нареченої найтоншої накидкою

Якщо звичайним дівчатам дизайнери пропонують носити кейпи, палантини і пончо, то для наречених ця тенденція втілилася у вигляді різноманітних накидок. Звичайно, невагома тканина, ніжно огортає дівочі плечі, не зігріє вас в холоди, але мета у цьому випадку зовсім інша – привернути увагу до образу за допомогою цього неординарного елементу декору, що приносить у весільний цибулю ефект театральності і казковості.

 

Накидки в 2018 році покликані замінити традиційну фату. Так, Elie Saab комбінує лаконічне плаття накидкою-рукавами, що нагадують крила чарівної птиці, а моделі від Inbal Dror, Oscar de la Renta і Zuhair Murad нагадують плащі-пелерини часів Середньовіччя. У такому вбранні нареченої більше схожі на ельфійських принцес родом з оповідей Джона Толкіна, ніж на звичайних дівчат, які живуть і працюють поруч з нами.

 

Максимальний обсяг

Весільні сукні 2018: фото
Екстремальний об’єм від дизайнерів Viktor & Rolf і Elie Saab

Дизайнери вважають, що сучасним нареченим дозволено відкинути зайву скромність, а в день, на який призначено весільне торжество, будь-яка дівчина може дозволити собі виглядати помітно і розкішно. Ефект з легкістю досягається за допомогою неймовірно об’ємного і пишного весільного вбрання. Elie Saab, Monique Lhuillier і Viktor & Rolf виконали спідниці суконь з останніх колекцій у вигляді пінних хвиль органзи і шовковистого шифону, нагадуючи про кращих традиціях диснеївських принцес.

 

Відкрита спина

Весільні сукні 2018: фото
Sachin & Babi і Oscar de la Renta роблять сміливий акцент на відкриту спину

Відкрита спина вже кілька років поспіль стоїть на чолі хіт-параду найбільш модних і затребуваних елементів весільних нарядів. Проте дизайнери не поспішають знижувати інтенсивність використання даного тренду. Більше того, вони зуміли в черговий раз продемонструвати свою фантазію, додавши в нього інноваційні рішення і цікаві деталі.

 

Так, Oscar de la Renta і Viktor & Rolf пропонують витончений декор у вигляді бантів, що підкреслюють красу витонченою спинки моделей. Sachin & Babi елегантно прикривають глибокий виріз вставкою з прозорої органзи, привертаючи увагу родзинкою у вигляді перлової нитки, а Zuhair Murad демонструє сукню лаконічного силуету русалка, яка вишукано розфарбоване сріблястими морозними візерунками на прозорої тканини.

 

Прозорість

Весільні сукні 2018: фото
Екстремальна прозорість від модельєрів Inbal Dror і Monique Lhuillier

Паралельно з аристократичним трендом на максимальну закритість весільних суконь, на подіум повертається тренд на абсолютну відвертість нарядів. На показах можна помітити безліч моделей, виконаних з прозорих тканин, лише трохи прикривають найпотаємніше за допомогою мережив, флористичної вишивки та аплікаційних візерунків.

 

Деякі модельєри пішли ще далі, забезпечивши відверті сукні високими розрізами, дозволяють милуватися ніжками наречених. Цей тренд продемонстрували в 2018 році Inbal Dror, Marchesa, Monique Lhuillier, Naeem Khan і Reem Acra.

Джерело: novij-rik