Головні весільні тренди 2018 року

Головні весільні тренди 2018 року

Мода диктує нові весільні тенденції, але деякі з них настільки незвичайні, що можуть категорично не сподобатися нареченим. Наприклад, фіолетове оформлення або чорна весільна сукня. Хто наважиться бути в тренді?

Ultra Violet

Pantone назвав кольором року Ultra Violet – фіолетовий. Відтепер декоратори повинні фантазувати на тему Галактики, лавандових полів, а також ніжних весіль з градацією кольору від рожевого до синього. Сподіваємося, що хоч зараз всі забудуть про 2015-й з його відтінком марсала. Що цікаво, ультрафіолет дозволяє влаштовувати як свято у класичному стилі, так і яскраву вечірку з сучасним декором та освітленням.

«Відкриті» місця

Після весілля Піппи Міддлтон у 2017 році наречені масово почали шукати оранжереї та приміщення зі скляними дахами та панорамними вікнами. Вільний простір і єднання з природою – основні критерії вибору місця. Нічого дивного, адже після сезону «зелених» весіль, пари й досі у пошуку простого, але незвичайного. У 2018 році популярними будуть свята у саду, на задньому подвір’ї садиби та у історичних замках з великими залами.

Весільні сукні

Дизайнери пропонують нареченим вбрання з чорними акцентами, сукні з об’ємними рукавами, декор з пір’я, а також вмонтовані ювелірні прикраси. Не вийдуть із моди пишні сукні для наречених-принцес, спущені плечі, кейпи, декольте-ілюзії, коміри-стійки та ефект тату. Варто звернути увагу на брючні костюми та комбінезони, які можна одягнути на розпис або як друге вбрання на банкеті.

Reem Acra

Vera Wang

Sachin & Babi

Naeem Khan

Діснеївські казки

Все популярнішими стають весілля у стилі діснеївських казок. Пари обирають для церемонії Діснейленд, а оформлення роблять, як в одній із казок. В Японії навіть почали продавати колекцію весільніх суконь принцес, а також випустили відповідну колекцію обручок. Так можна знайти все необхідне для образу Арієль, Аврори, Попелюшки, Белль, Білосніжки, Рапунцель та Жасмін. Яскравим прикладом такого свята є весілля тенісистки Серени Вільямс і Алексіса Оганяна, які обрали казку «Красуня і Чудовисько».

Декор

Підвісні флористичні, переважно із зелені, інсталяції стануть основним акцентом у декорі банкетної зали. Також у моді квіти у горщиках та «нашвидкоруч» оздоблені зони (мається на увазі хаотичні, разпелехані та природньо сформовані композиції). Щодо кількості декору – не потрібно намагатися знайти золоту середину: або створюйте оформлення у стилі мінімалізм, або навпаки – розкіш подібну на райський сад.

Їжа

2018 – рік для експериментів. Спробуйте здивувати своїх гостей не меню із трьох страв, а незвичними закусками, напоями або food-баром. Не бійтесь подавати буріто, тако та фахітас із мексиканської кухні, чи окономіякі, гьодзи і рамен із японської. А можливо, ви нещодавно подорожували до екзотичної країни і вам сподобалися специфічні страви, чому б не поділитися часточкою яскравих вражень з іншими? Попереджаємо, не усі гості оцінять ваші «дивні» вподобання, тому змінюйте меню частково, залишивши у ньому і щось звичне.

Такі весільні тенденції чекають на нас у 2018 році, і якщо ви плануєте весілля, але ще не обрали дату, пропонуємо вам переглянути сприятливі дні та красиві дати.

Джерело: weddingmagazine