Кольори весілля 2018: модні та актуальні відтінки за версією Pantone

Кольори весілля 2018: модні та актуальні відтінки за версією Pantone

Приступаючи до планування весільного заходу кожна пара замислюється про те, як організувати неординарне і незабутнє торжество. Адже саме цей день стане одним з найважливіших у житті люблячих сердець , початківців свій спільний шлях. Він за визначенням не повинен бути звичайним, непримітним. Організація весілля – це цілий комплекс кроків і величезна кількість деталей, які необхідно продумати. Молодятам належить вибрати не тільки зал, наряди, ведучого і музикантів!

 

Кольори весілля 2018: модні та актуальні відтінки за версією Pantone

Шампань — класичний ультрамодний варіант оформлення весілля

Стильна весілля – це ще й незвичайні місця для романтичного фотосету, шикарний букет, неординарні запрошення і, звичайно ж, модний декор і колірне оформлення заходу. Саме колірна гамма урочистості забезпечує йому унікальність, розкриваючи стилістичні переваги молодят. Весільна мода, як і будь-який інший сегмент цієї примхливої і мінливою дами, щорічно піддається змінам. Тому про модних весільних відтінках 2018 року варто поговорити докладніше.

 

Весільна колористика 2018

 

У 2018 році так і не повернулася мода на ляльковий рожевий колір, яскравий блакитний, малину і штучні зелені відтінки. В базові принципи оформлення весіль покладена аристократична вишуканість, так що вибраний вами колір повинен бути природним і м’яким. Саме тому стилісти вибирають для декору ніжні кольори перших весняних трав і листя, прозорих морських вод, екзотичних фруктів і навіть цілком звичних овочів. Тим не менш, знайшлося місце і для соковитих глибоких кольорів.

 

Кольори весілля 2018: модні та актуальні відтінки за версією Pantone

У 2018 році домінують легкі і природні відтінки

Любителі помітних акцентів можуть віддати перевагу темному синього або жагучому відтінку червоного. Не забувайте про основне правило весіль 2018 року: яскраві плями на стильною весіллі повинні бути проставлені дозовано, а колорблоки потрібно складати з неабиякою обережністю, щоб елегантність і неординарність не перетворилася на відверту циганщину. Не впевнені в правильності об’єднання декількох квітів – оформляйте торжество у вишуканому монохроме і уславитеся зразком бездоганного смаку.

 

Якщо ж ви не відрізняєте модні відтінки від немодних, оформіть торжество в ахроматичною чорно-білій гамі, яка стала однозначною стильним хітом 2018 року. При всій лаконічності такого підходу він забезпечить дня торжества оригінальність і виразність. В цілому новий весільний рік обіцяє бути вельми різноманітним, так що вам залишається вибрати свій колір із запропонованого стилістами різноманіття і грамотно його обіграти. Давайте детальніше поговоримо про пікових колірних тренди у весільному декорі нового року.

 

Модні весільні кольори 2018 року

 

Кольори весілля 2018: модні та актуальні відтінки за версією Pantone

Чорні акценти додадуть весіллі нотку американської екзотики

Black

 

Традиційний акцент знову повернувся на вершину весільних трендів. Класичний монохром надає дня торжества вишуканість, особливо на тлі яскравих кольорів, які повсюдно використовуються в останні роки. Недарма його називають кольором гарного смаку – влаштовуйте весілля з містичними і елегантними чорними акцентами, і ви не прогадаєте. Єдине правило 2018 року – чорний повинен мати глибокий подтон графітового чи чорничного відтінку, щоб не бути надмірно плоским.

 

Для додання особливої розкоші зимових весіль його рекомендується доповнювати золотим або срібним кольором предмети сервіровки, текстильному оформленні та колористичному рішення весільного торта. Для весняних і літніх урочистостей потрібно додати свіжі ноти зелених яблук або оливи, що вирішується простим декором з сукулентів в букеті нареченої, вазами зі свіжою зеленню на столах, картками для гостей і бутоньєркою нареченого.

 

Navy Blue

 

Кольори весілля 2018: модні та актуальні відтінки за версією Pantone

Глибокі відтінки синього «охолодять» атмосферу спекотної літньої весілля

«Navy Blue» – ще один безсумнівний фаворит весільної моди зразка 2018 року, що володіє незаперечним авторитетом у стилістів. Глибокий і чистий відтінок, в який пофарбована форма офіцерів морського флоту, дарує спокій, створює відчуття надійності і може принести прохолоду навіть в самий жаркий літній день.

 

Такий колір підійде для класичних весіль з ноткою консервативності, а наряди подружок в «navy blue» гармонійно відтінятимуть кипінно-біле сукня нареченої . Якщо ви хочете додати заходу більше акцентів, розбавте синій колір перлинно-сірим, глибоким жовтим або темним помаранчевим. Для аристократичних і камерних заходів краще буде додати трохи срібних елементів чи кілька деталей в світлому лимонному тоні.

 

Red Cardinal

 

Кольори весілля 2018: модні та актуальні відтінки за версією Pantone

Насичений відтінок Кардинал — вибір воістину пристрасних натур

«Кардинал» – м’який, але розкішний червоний колір, який володіє всією пристрастю даного колера, але при цьому виглядає надзвичайно благородно. Цей непростий відтінок вимагає обережності та помірною дозування, щоб не відтягнути на себе всю увагу, перетворивши весілля в конклав церковнослужителів. Любителям колорблокинга і помітних урочистостей стилісти рекомендують доповнювати його курним відтінком абрикоса або тоном зеленої трави, проте в простому поєднанні з білим кольором він виглядає нітрохи не гірше.

 

Primrose Yellow

 

Кольори весілля 2018: модні та актуальні відтінки за версією Pantone

Жовтий первоцвіт — самий сонячний відтінок у весільній панелі

«Primrose Yellow» – відтінок жовтого, наповнює серця радістю і жагою до життя, адже саме в цей тон пофарбовані пелюстки перших весняних примул, що з’являються на пагорбах після холодної зими. Навіть не сумніваємося, що він стане фаворитом для оптимістичних молодят, які люблять веселі ігри, цікаві конкурси і планують веселощі з безліччю гостей.

 

Жовтий первоцвіт поєднується з темними тонами синього кольору, ніжно підкреслюється фісташкове дерево нотками і надзвичайно яскраво відтіняється глибоким кольором фіолетовою орхідеї. Чистий відтінок жовтого відмінно поєднується з класичним білим кольором, але якщо наречена одягнена в сукню тону слонової кістки, від жовтої примули в оформленні бажано відмовитися.

 

Pearl Gray

 

Кольори весілля 2018: модні та актуальні відтінки за версією Pantone

Pearl Gray — дуже повітряний і прохолодний весільний відтінок

Сірий колір з перловим відблиском і холодним подтоном став фаворитом стилістів, які втомилися від яскравої палітри. З точки зору психології, він навіває відчуття стабільності і надійності, що позитивно позначиться на життєвому шляху вашої пари. Врахуйте: сірі кольори 2018 року повинні бути досить яскравими і темними, щоб відтінити біле плаття нареченої!

 

Використовувати Pearl Gray можна практично без обмежень – сірі сукні подружок і костюм нареченого лише підкреслять елегантність урочистості. Хочете додати яскраві плями? Скомбінуйте його з соковитим помаранчевим або м’яким кизиловим тоном. Якщо ж ваша мета – консервативне і елегантне торжество, додайте в декор кілька елементів кидком сріблі.

 

Lime

 

Кольори весілля 2018: модні та актуальні відтінки за версією Pantone

Насичений відтінок лайма — відмінне рішення для юних пар

Лаймовий колір – яскравий, оптимістичний і соковитий відтінок, з яким треба поводитися обережно, щоб не переборщити в кольорові акценти весілля. Він відмінно підходить для урочистостей в сільському або рустикальному стилі. В тренді весільні букети, виконані не тільки з квітів, але і ягід і невеликих фруктів, так що сміливо декоруйте головний атрибут нареченої парою соковитих цитрусових або, для підтримки настрою, встановіть на столах-вази з лаймами.

 

Kale

 

Кольори весілля 2018: модні та актуальні відтінки за версією Pantone

Kale — самий природний відтінок у весільній панелі 2018 року

«Kale» – приглушений зелений колір, який остаточно потіснив з модного п’єдесталу смарагдові відтінки зеленого. М’який відтінок, що нагадує колір листя кучерявої капусти, підходить практично для будь-якого періоду і часу року, адже взимку він додає яскравих барв, навіваючи думки про літо і свіжої зелені, а влітку забезпечує торжества необхідну прохолоду.

 

Поєднувати його можна з м’яким м’ятним відтінком, лавандовим тоном і нейтральним білим і сірим кольором. Яскравими акцентами вашого весілля можуть стати шийну хустку нареченого, підв’язка на ніжці нареченої, сукні подружок, торт, букет, подушечка для кілець і запрошувальні картки для гостей заходу.

 

Lapis Blue

 

Кольори весілля 2018: модні та актуальні відтінки за версією Pantone

Блакитний колір забезпечить весіллі небесну легкість і легкість

«Lapis Blue» (або колір блакиті) став ще одним стильним новинкою 2018 року. Досить самодостатній тон, що нагадує про глибоких і чистих морських водах екзотичних країн. Таке колірне оформлення свята, безумовно, додасть йому нотку елегантності і вишуканості, адже глибокий блакитний тон чудово поєднується з чистим білим кольором і не вимагає інших колористичних акцентів. Тим не менш, ви можете трохи розбавити його м’яким відтінком жовтого і легкими кварцовими нотками.

 

Pale Dogwood

 

Кольори весілля 2018: модні та актуальні відтінки за версією Pantone

Кизил — хітовий відтінок 2018 року і безумовний весільний маст-хев

Блідий кизил – мабуть, самий трендовий колер нового весільного сезону. На зміну рожевим тонам, які були так популярні в минулому році, приходить ніжний пудровий відтінок, що нагадує про період цвітіння кизилових дерев. Цей колір виключно вдалий для весняних весіль, адже він не просто нагадує про перших теплих днів, але створює легке романтичне настрій і наповнює серце радістю. Колір кизилу чудово поєднується з м’якими трав’янистими відтінками і перлинно-сірим кольором.

 

Champagne

 

Кольори весілля 2018: модні та актуальні відтінки за версією Pantone

Як і раніше затребуваний кольором весіль є шампань

Цей традиційний колір весільного плаття знову підкорює вершину модного Олімпу. У 2018 році цей колір вважається одним з базових і повинен мати легкий подтон золотого з ледь відчутною рожевим відтінком. Якщо ви вибираєте цей вишуканий і романтичний колір, вам краще по максимуму відмовитися від білого або стежити за його винятковою чистотою, так як недостатньо білосніжні предмети будуть виглядати невиразно і брудно.

 

Відтіняти шампань можна практично будь-якими модними кольорами 2018 року – до нього відмінно підійде соковита зелень, глибокі тони чорної орхідеї, кизиловий колір червоний тон «кардинал». Головне – не заглушити м’якість шампані великою кількістю акцентів.

 

Джерело: 2018